Biblioteket

Välkommen till biblioteket!

Biblioteket har lokaler i båda våra skolbyggnader, på Lugnets allé för F-3 och på Hammarby Fabriksväg för 4-5, de håller öppet alla skoldagar.

Biblioteket är en pedagogisk resurs för skolans elever, personal och föräldrar. Vi har ett brett utbud av skön- och facklitteratur, tidningar och datorer med tillgång till databaser som ex. NE och Landguiden.

Vi jobbar hårt för att våra elever ska tycka om att läsa och bli goda läsare. Vårt mål för ett biblioteksbesök är att eleven ska gå härifrån med den bok som är precis rätt för honom eller henne, både vad det gäller innehåll och språklig nivå.

Vi som jobbar med biblioteket är:

Kategorier:

Lugnets bokblogg

Det här är en bokblogg startad av ett gäng mellanstadieelever på Lugnets skola som gärna vill dela med sig av tips om våra favoritböcker.
Lugnets bokblogg >>